Почався випуск нового купе Infiniti Q60 (Фото)

На виробничому майданчику автомобілебудівника Infiniti в японському місті Тотігі почалася збірка нового покоління купе Q60, пише car.ru.

За інформацією автовиробника, з метою відповідності високим стандартам моделі, завод був модернізований. Наприклад, на підприємстві було запроваджено пара найсучасніших виробничих процесів. Разом з тим, з метою виготовлення Q60 серед працівників заводу кількістю 4 500 осіб були визначені 216 професіоналів з високою кваліфікацією – Takumi, для яких було проведено окреме навчання.

Дебют останнього купе від виробника Infiniti для світової аудиторії пройшов на початку 2017 року під час автошоу в Детройті. Дизайн Q60 виконаний за мотивами концепту з таким же ім’ям, що дебютував в 2015-му.

Серійна версія автомобіля приводиться в рух 3-літровим твін-турбо двигуном V6 на бензині, що видає 300 або 400 к.с. Саме для нього передбачається використання адаптивної системи рульового управління з 6 режимами: Sport, Snow, Standard, Eco, Customize і Sport +. Модель може бути оснащена і 2-літровим турбованим агрегатом, чия потужність дорівнює майже 210 к.с. Привід у купе Infiniti Q60 буде або повним, або ж заднім.

Базове оснащення Q60 має на увазі світлодіодну оптику, колісні диски на 19 дюймів, камера заднього виду, спортивні крісла з електрорегулюванням у восьми напрямках.

Вже оголошені терміни старту продажів новинки в Штатах – це вересень, дилери запустили прийом попередніх замовлень.


Не пропустіть