Honda скоро презентує свій новий спорткар

В Мережі «поповзли» чутки про те, що фахівці відомої японської автомобілебудівної компанії Honda активно працюють в даний час над невеликим спорткаром, покликаним розміститися в модельній лінійки автоконцерну на один щабель нижче культового автомобіля Honda NSX.

Кореспондент інформагентства VistaNews уточнює, що керівники Honda запатентували в Європі і Штатах абревіатуру ZSX. Саме її, як припускають експерти, можуть використовувати в якості імені для нового спортивного варіанту Honda вже протягом найближчих декількох місяців.

Іноземні профільні мас-медіа пишуть, що свій средньомоторний концептуальний спорткар японці планують продемонструвати публіці вже в рамках роботи автосалону в Детройті Вже після офіційної презентації майбутньої новинки, стверджують інсайдери, автовиробник має намір в найкоротші терміни довести машину до серійного випуску.

Нагадаємо, модель Honda ZSX спочатку повинна була з’явитися на ринку в кузові купе, тепер же стало відомо, що мова буде йти про модифікацію спорткара з верхом з металу.

У рух Honda ZSX буде приводити гібридна силова установка, до складу якої увійшли 2-літровий двигун з турбонаддувом, вже продемонстрований раніше в Honda Civic Type R, а також два електромотори – по одному на кожну вісь.

Офіційно всю цю інформацію представники японського автовиробника ще не підтверджували. Тим часом авторитетні експерти висувають версію про те, що Honda ZSX може стати насправді і не автомобілем, а мотоциклом японського машинобудівника.


Не пропустіть