Розкрито зовнішність нового хетчбека Honda Civic (фото)

Японський автовиробник поділився першими зображеннями серійної версії хетчбека Civic десятого покоління

В даний час Honda опублікувала фото американської версії «Сівіка», в той час як європейський варіант моделі буде представлений на автосалоні в Парижі. Втім, вже зараз на фото видно, що зовні автомобіль практично не відрізняється від концепту, представленого в березні 2016 року на автошоу в Женеві, пише auto.mail.ru.

У США хетчбек Honda Civic буде пропонуватися з 1,5-літровою “турбочетвіркою», доступною в двох версіях – 174-сильною і 180-сильною. Крутний момент в обох випадках – 220 Н∙м. На відміну від седанів і купе, на хетчбек турбомотор буде поєднуватися з 6-ступінчастою механічною трансмісією. В якості альтернативи доступний варіатор CVT.

А ось в Європі у «Сівіка» будуть зовсім інші мотори. За попередніми даними, це – літровий 100-сильний бензиновий агрегат, 1,5-літровий бензиновий турбомотор і 1,6-літровий «дизель».

Оснащення хетчбека Civic буде досить багатим. Наприклад, покупець зможе отримати світлодіодні фари головного світла, адаптивний круїз-контроль, мультимедійний комплекс з підтримкою Apple CarPlay і Andorid Auto, систему попередження фронтальних зіткнень і багато іншого.

Продажі хетчбека Honda Civic в США почнуться вже у вересні. До Європи модель добереться лише до початку 2017 року.


Не пропустіть