SsangYong випустить позашляховик на основі концепту XAV

Корейський гігант SsangYong в даний час зізнався у намірі зайнятися випуском серійної модифікації позашляховика, прообразом якого є концепт XAV.

Зокрема, понад рік ведуться бесіди на тему нового автомобіля, однак досі жодних точних відомостей про створення серійного позашляховика поки не було. Таким чином, виробник має намір представити світовому ринку абсолютно нову модель, яка буде створена на базі невеликого кросовера Tivoli, який залишається досить затребуваним. Крім того, у концепту будуть також взяті об’ємний бампер, висока посадка. Автомобіль позиціонує себе як справжній позашляховик, здатний проходити навіть найскладніші перешкоди.

Покупцям запропонують модифікації з бензиновими і дизельними моторами, тим самим задовольнивши потреби обох груп покупців. Цілком можливо, що в подальшому з’являться і більш просунуті генерації автомобіля, однак і поточної версії стане досить для підвищення попиту на продукцію корейської компанії. Початок продажів позашляховика запланували вже в 2019 році.


Не пропустіть