Презентували Range Rover Sport після оновлення (Фото)

Land Rover представив оновлений позашляховик Range Rover Sport. Це перший рестайлінг моделі, що дебютувала на світовому ринку в 2013 році. У порівнянні з попередником, екстер’єр моделі не змінився. При цьому англійський позашляховик отримав новий мотор і іншу мультимедійну систему. У Європі продажі автомобіля почнуться в кінці 2016 року.

Після рестайлінгу замовити Range Rover Sport можна буде з 2,0-літровим турбодизелем. Чотирициліндровий мотор, що працює на важкому паливі, з’явився в моторній гамі моделі вперше. Двигун з сімейства Ingenium видає 240 к.с. і 500 Нм крутного моменту. З таким мотором Range Rover Sport розганяється до 100 км/год за 8 секунд, а максимальна швидкість складає 208 км на годину. Оновлений позашляховик отримав іншу приладову панель і іншу мультимедійну систему InControl Touch Pro з 10-дюймовим сенсорним дисплеєм. Водієві доступні система аварійного гальмування, система стеження за розміткою, а адаптивний круїз-контроль тепер отримує інформацію, крім іншого, від системи зчитування дорожніх знаків.

На початку серпня компанія Jaguar Land Rover представила оновлену версію Range Rover. Позашляховик отримав спецверсію під назвою SVAutobiography Dynamic, яка комплектується 5,0-літровим бензиновим двигуном V8. Потужність мотора становить 550 кінських сил. Агрегат працює спільно з а 8-ступінчастою автоматичною трансмісією ZF. До 100 км /год машина розганяється за 5,4 секунди.


Не пропустіть