Cadillac показав дизайн своїх майбутніх моделей (Фото)

В американському Пеббл-Біч дебютував розкішний концептуальний ліфтбек Cadillac Escala.

Прототип створений для демонстрації розвитку дизайну та технологій бренду. Як повідомляє прес-служба виробника, деякі риси Escala будуть простежуватися в майбутніх моделях Cadillac. Зокрема, нові Кадилаки отримають схожі вузькі світлодіодні фари і задні ліхтарі, пише kolesa.ru

Ліфтбек побудований на тій же платформі, що і CT6. Довжина Cadillac Escala дорівнює 5 347 мм, ширина – 1 948 мм, висота – 1 455 мм, розмір колісної бази становить 3 228 мм. Задньопривідний концепт оснащений бензиновою твін-турбо «вісімкою» об’ємом 4,2 літра. Потужність двигуна не розкривається. За неофіційними даними, мотор видає близько 500 к.с.

Концепцію салону в компанії назвали «роздвоєнням особистості» – спереду акцент зроблений «на сучасні технології», в той час як задні пасажири будуть подорожувати «в повній релаксації».

Приладова панель складається з трьох OLED-екранів, розроблених спільно з LG. У підголівники передніх сидінь заховані два планшета. В обробці інтер’єру використовується легка тканина – нею оббиті рульове колесо, крісла та двері.


Не пропустіть