З’явилася перша інформація про новий кабріолеті від Volkswagen

Як стало відомо, Volkswagen планує оновити модельний ряд своїх позашляховиків. І першим кроком для досягнення мети стане розвиток новоствореної ніші автомобілів SUV-класу з відкидним верхом, пише flatroad.ru.

Першою моделлю цього класу стане автомобіль VW Golf Cabrio SUV, який повинен вийти в 2017 році. На даний момент відомо, що п’ятидверний автомобіль буде створений на основі системи MQB. Його довжина становитиме приблизно 4,25 м, Golf Cabrio SUV отримає високі колісні арки, стійку підвіску і збалансовану конструкцію кузова, що додасть автомобілю стійкості на дорозі.

Відзначається, що модель буде багато в чому схожа на представлений в 2014 році концепт Volkswagen T-Roc, хоча по суті це два абсолютно різних проекти, що розробляються окремо один від одного.

Що примітно, новий VW Golf з відкидним верхом не стане продовженням модельного ряду Beetle, який, швидше за все, залишиться без спадкоємців і буде лише періодично оновлюватися.

Так само відомо, що VW Golf Cabrio SUV 2017 цінової категорії займе місце між традиційним «Гольфом» і останньою моделлю Tiguan. За попередніми даними, приблизна вартість автомобіля становитиме 21 тисячу євро.


Не пропустіть