Розсекретили Volkswagen Golf нового покоління

Поточне покоління Volkswagen Golf, мабуть, один з найуспішніших хетчбеків всіх часів. Однак і він не ідеальний і виробник завжди робить все що, в його силах, щоб поліпшити його. Ранні чутки припускали, що життєвий цикл Golf 7 буде коротким і вже в 2017-2018 році його замінить нова модель. Однак тепер ми знаємо, що це не так, тим більше зображення рестайлінгової версії вже витекли в Інтернет. Таким чином, нескладно підрахувати, що Golf 8 з’явиться ближче до 2020 року, пише uincar.ru.

Дизайнер Ремко Мілендік зі студії RM Design припустив, що наступне покоління моделі запозичує риси кросовера Tiguan і європейського Passat. Хоча досить згадати концепт C Coupe GTE, щоб зрозуміти, що Volkswagen готує абсолютно новий стиль дизайну. Та й навряд чи німецький виробник дозволить собі робити «тьмяні» хетчбеки.

Що стосується начинки, то на той час оновиться і платформа MQB. Крім того, більш суворі європейські стандарти вплинуть на весь діапазон силових агрегатів. Все більше виробників прагнуть до переходу на 1,5- і 1,6-літрові турбовані двигуни. Раніше німецькі ЗМІ повідомляли, що турбомотор 1.5 TSI в кінцевому підсумку будуть розвивати від 110 до 150 к.с. Крім «заряджених» моделей GTI і R, на популярність наступного Golf великий вплив нададуть гібридні і електричні варіанти.

25598-opublikovan-render-volkswagen-golf-8


Не пропустіть