Opel готує кроссоверний бум: подробиці про майбутні SUV марки

У зв’язку з наростаючою популярністю автомобілів з сегмента кросоверів і позашляховиків, в компанії Opel задумалися про випуск відразу декількох новинок з даного сегмента, щоб було що запропонувати покупцеві, який вже не дивиться на компактвени.

Зниження продажів таких автомобілів, підштовхнуло компанію на створення новинки, яка за габаритами буде нагадувати Opel Corsa. Це буде кросовер, який з усіх запланованих найпершим вийде на ринок.

За деякими даними цей кросовер отримає платформу від таких моделей як Citroen Cactus і Peugeot 2008, а з виходом на ринок він стане заміною Meriva.

Очікується, що презентація новинки відбудеться вже до кінця поточного року. Також в компанії мають намір створити конкурента Skoda Kodiaq, Nissan X-Trail і Nissan Qashqai.

Цей автомобіль буде заміною Opel Zafira і отримає зовнішність кросовера упереміш з компактвеном, а заснований він буде на платформі EMP2. Не виключено, що цей кросовер-компактвен буде доступний в гібридній модифікації.

За попередніми даними презентація моделі буде проходити восени наступного року, а серійний варіант надійде в продаж в 2018 році.

Ще через два роки після виходу цього кросовера, в компанії запланували вихід великого кросовера, який буде боротися за покупців Range Rover Discovery Sport.


Не пропустіть