На український авторинок вийшов черговий популярний кросовер (Фото)

Французька автомобільна марка Renault вирішила розширити лінійку своїх автомобілів, пропонованих на автомобільному ринку України і почати продажі свого кросовера Kadjar. Вже від сьогодні, 6 вересня, у всіх дилерських автосалонах фірми відбудеться презентація моделі і початок реалізації кросовера в Україні, пише uincar.ru.

Авто має немаленькі габарити, оскільки створено на базі кузова Renault-Nissan, яку використовують для створення автомобілів класів C і D. Висота Kadjar досягає 1 600 мм, ширина 1 840 мм і довжина 4 450 мм.

Автомобіль оснащений бензиновим 130-сильним 1,2-літровим бензиновим мотором з турбонадувом, який витрачає 5,7 літрів бензину в змішаному режимі, і 110-сильним 1,5-літровим дизельним мотором. Кросовер оснащується як механікою, так і автоматикою коробки передач. І що цікаво, компанії вдалося вирівняти витрати і викиди в атмосферу кросовера з обома коробками.

Відзначимо, що машина випускається в Іспанії, на одному із заводів, в місті Паленсія, який спеціально для випуску цієї моделі був повністю модернізований. На заводі встановили нові роботизовані лінії останнього покоління і персонал пройшов курси підвищення кваліфікації

25764-v-ukraine-startuyut-prodazhi-novoy-modeli-renault-kadjar (1)


Не пропустіть