Новий Honda Civic: відома дата презентації

Компанія Honda Motor Corporation офіційно анонсувала прем’єру європейської модифікації моделі Honda Civic десятого покоління. Автомобіль 2017 модельного року буде офіційно представлений в рамках Міжнародного Паризького автосалону, пише uincar.ru.

Анонсувавши презентацію новинки, в компанії нічого не повідомили про технічне оснащення автомобіля. Ймовірно, що європейський хетчбек Honda Civic десятого покоління буде ідентичний американській версії новинки. Варто нагадати, інформація про те, що новий Honda Civic для ринку Європи покажуть в Парижі, стало відомо ще влітку поточного року. Можливо, поряд зі стандартною моделлю японська компанія представить на Паризькому автосалоні прототип нового «зарядженого» Civic Type R нового покоління. Однак в офіційному прес-релізі японської компанії про хот-хетч нічого не сказано!

Варто нагадати, що в США седан Honda Civic нового покоління реалізується з осені минулого року. Зовсім недавно компанія розсекретила хетчбек. Седан Honda Civic в США пропонується з дволітровим «атмосферником» (158 к.с.) і турбомотором об’ємом 1,5 літра (174 к.с.). Хетчбек буде доступний з 1.5 Turbo потужністю 174 або 180 к.с. Очікується, що в лінійку двигунів європейського Civic теж увійде турбований 1,5-літровий агрегат, а також бензиновий мотор 1.0 і дизель 1.6.

Повторимося, світова прем’єра хетчбека Honda Civic десятого покоління відбудеться в кінці вересня в рамках Паризького автосалону. На французькому мотор-шоу також буде представлена ​​європейська версія седана Civic. У продаж обидві новинки надійдуть на початку 2017 року. Виробництво хетча налагодять в Великобританії, а седана – в Туреччині.

Крім цього, на Паризькому автосалоні японська компанія Honda Motor Corporation офіційно представить спеціальну версію компактної моделі Honda Jazz, що отримала ім’я Spotlight. Автомобіль отримав унікальне забарвлення кузова, 15-дюймові литі дисками з «унікальним» дизайном, ексклюзивне оформлення інтер’єру та решітку радіатора, забарвлену «під бронзу».


Не пропустіть