Cadillac випустить конкурента Bentley Bentayga

Керівник американського концерну недавно розповів, в якому напрямку піде майбутній розвиток марки. Також він повідомив, поява яких моделей варто очікувати в найближчий час. З його слів стало зрозуміло, що деякі чутки, раніше курсували в Мережі, отримали офіційне підтвердження, пише motorroar.ru.

Йохан ді Найссен розповів, що в майбутньому модельний ряд американської марки поповнить новий флагман. Автомобіль вийде трохи крупніше сучасного CT6. Для нього призначається більш дороге оснащення. Відповідно, вартість нового флагмана буде вище, ніж ціна CT6. При цьому ді Найссен зазначив, що в ролі даної моделі виступили не седан.

Передбачається, що в якості флагмана компанія Cadillac в майбутньому обере кросовер. Тим більше що даний напрямок ринку в останні роки стрімко розвивається. Як конкурента новому флагману вже вибрали німецькі позашляховики типу BMW X5 і більш дорогі моделі на зразок Bentley Bentayga. Як очікується, мінімальна ціна майбутнього кросовера від Cadillac складе близько 250 тисяч доларів.

Крім того, американська компанія планує випустити ще 2 нових позашляховика, інформація про яких раніше вже з’являлася. Керівник Cadillac заявив, що концерн збирається почати виробництво моделі, яка заповнить порожню ланку між Escalade і XT5. Також виробник має намір приступити до складання компактного кросовера. Причому остання модель отримає систему повного приводу, що зробить її найдоступнішим автомобілем американської марки з таким оснащенням.

Ді Найссен поділився планами розвитку лінійки седанів. Він зазначив, що незабаром можуть з’явитися 2 нові моделі, виконані в 4-дверному виконанні. Правда, про дату дебюту даних автомобілів глава марки нічого не сказав.


Не пропустіть