Audi опублікувала тизер нового кросовера Q5

Офіційні представники інгольштадского автомобільного гіганта Audi опублікували тизер другого покоління нового средньорозмірного кросовера, який буде показаний на автосалоні в Парижі 29 вересня. Напередодні його презентації автогігант показав задню фару своєї новинки.

Нова генерація Q5 отримає серйозні подібності з точки зору дизайну з останнім поколінням моделі A4. При цьому мова йде не тільки про екстер’єр та інтер’єр, але і про платформу MLB Evo.

За рахунок нової архітектури інженерам «Ауді» вдалося зробити другу генерацію Q5 легшою, ніж було перше покоління цієї моделі.

Велика частина двигунів для новинки була запозичена з моторної гами моделі A4. Також вже офіційно відомо про плани по випуску гібридної модифікації кросовера Q5 і «зарядженої» версії з приставкою RS, де під капотом розташується 450-сильний двигун.

Збірка нового кросовера Audi Q5 буде здійснюватися на заводі в Сан-Хосе-Чапа (Мексика). Перші автомобілі почнуть сходити з конвеєра цього підприємства вже в поточному році, проте продажі нового Q5 стартують не раніше початку 2017 року.


Не пропустіть