Презентували новий Jeep Compass (Фото)

Кросовер другого покоління дебютував одночасно з запуском виробництва на заводі FCA в Гояні, пише auto.mail.ru.

Новий Jeep Compass буде представлений в 17 варіантах оснащення силовими агрегатами і продаватися в більш, ніж 100 країнах світу.

У лінійці американського автовиробника Jeep Compass займе нішу між моделями Renegade і Cherokee. При цьому дизайн новинки орієнтується на флагманський позашляховик Jeep Grand Cherokee, в чому можна переконатися, поглянувши на офіційні фото кросовера.

В основу нового Jeep Compass лягла подовжена платформа від Renegade. Це означає, що, швидше за все, автомобіль буде пропонуватися з моторами потужністю 110-184 к.с. в поєднанні з механічними трансмісіями або 9-ступінчастим автоматом. Причому в базовій версії кросовер буде мати привід на передні колеса.

Проте, офіційні технічні подробиці про новий Jeep Compass поки що тримаються в секреті. Розкрити всі нюанси оснащення автомобіля виробник обіцяє в листопаді під час публічного показу автомобіля на автосалоні в Лос-Анджелесі.

Обіцяють, що на ринок Північної Америки новий Jeep Compass надійде в першому кварталі 2017 року, а його продажі в країнах Європи, Близького Сходу і Африки розпочнуться з другої половини 2017 року.


Не пропустіть