SsangYong натякнув на новий Rexton концептуальним кросовером (Фото)

Компанія SsangYong представила концепт-кар LIV-2, який є передвісником флагманського позашляховика Rexton наступного покоління. Прем’єра прототипу відбулася в рамках Паризького автосалону, пише motor.ru.

Новинку виконали в стилістиці концептуального позашляховика LIV-1, представленого на моторшоу в Сеулі в 2013 році. Крім того, прототип отримав нову фірмову радіаторну решітку у вигляді «розправлених крил», що вперше з’явилася на компактний кросовер Tivoli.

У салоні встановили сидіння з функцією масажу. SsangYong LIV-2 також оснастили новим інформаційно-розважальним комплексом з 9,2-дюймовим сенсорним дисплеєм, Wi-Fi і можливістю підтримки інтерфейсів Apple CarPlay і Android Auto. Для пасажирів другого ряду доступні два монітори з діагоналлю 10,1 дюйма, вмонтовані в підголовники передніх крісел.

Серійний SsangYong Rexton, який дебютує в 2017 році, збереже рамну конструкцію і систему повного приводу.
Моторна лінійка флагманської моделі включить 2,2-літровий дизель з турбіною із змінною геометрією крильчатки. Він зможе розвивати 181 кінську силу і 420 Нм крутного моменту (доступний в діапазоні від 1500 до 2500 оборотів в хвилину). Двигун буде поєднуватися з семиступінчастою автоматичною коробкою передач Mercedes-Benz.

Крім того, позашляховик буде пропонуватися з новою дволітровою бензинової «турбочетвіркою», яка, ймовірно, зможе працювати в парі з восьмидіапазонним «автоматом». За неофіційними даними, віддача цього мотора складе 225 сил і 350 Нм.

Список доступного оснащення SsangYong Rexton включить дев’ять подушок безпеки, систему попередження фронтальних зіткнень з можливістю розпізнавання пішоходів, а також з функцію контролю рядності руху і стеження за «мертвими зонами».


Не пропустіть