У Skoda підтвердили вихід нової Octavia

Представники компанії підтвердили, що чутки навколо рестайлінгу популярної чеської моделі – зовсім не чутки. Скоро світ побачить нове покоління Skoda Octavia.

Головний акцент зроблений на посилення безпеки. Виробник обіцяє поставити в машину 9 подушок безпеки і нові ремені. Також буде розширено список «просунутих» систем, правда, поки не розголошується яких саме. З огляду на те, що Skoda перестала намагатися бути дешевою, цілком ймовірно, що в багатьох комплектаціях вона не буде поступатися по начинці Audi. Про це свідчить і нова прошивка систем управління машиною, якою вже похвалилися виробники.

Безумовно, зовнішність теж зазнала зміни. Фейсліфтінг торкнувся бамперів, головної оптики і решітки радіатора, яка стане більш виразною і великою. Фари також стануть потужніші і будуть розділені смугою на дві частини. У салоні обіцяли змінити обшивку сидінь і трохи підтягнути передню панель.

Перші офіційні фотографії обіцяли показати вже через місяць, а прем’єра новинки повинна відбутися в наступному році на автосалоні в Відні. Зараз же новинка перебуває на стадії тестування


Не пропустіть