Рестайлінг Mazda 3 2017: комфорт і безпека

Японці оновили свою популярну Mazda 3 до 2017 модельного року, в зв’язку з чим новинка обзавелася переглянутим дизайном, актуальним салоном і поліпшеними технічними даними. Європейська прем’єра новинки відбулася в ході поточного автосалону в Парижі, а її ринковий дебют відбудеться вже під кінець року.

Екстер’єр оновленої моделі демонструє нові бампера, переглянуті головні і протитуманні фари, які стали світлодіодними, а також збільшену решітку радіатора. Крім того, на зовнішніх дзеркалах з’явилися «поворотники».

У салоні варто відзначити нове і більш зручне рульове колесо, а також електричне гальмо стоянки. Крім того, була переглянута передня панель і консоль. Опціонально буде доступно і водійське сидіння з сервопривідним регулюванням.

Під капотом новинки розташується відразу п’ять моторів – три бензинових і два дизельних, потужність яких буде варіюватися від 100 до 165 кінських сил. За винятком 2,2-літрової дизельної модифікації моделі, яка буде повнопривідною, всі інші версії авто будуть передньопривідними.


Не пропустіть