Новий седан Kia Rio повністю розсекречено (Фото)

Китайське видання Autohome повністю розсекретило зовнішній вигляд автомобіля нового покоління, пише auto.mail.ru

Формально на представлених фотографіях показаний седан Kia K2. Але, як ми знаємо, саме ця модель на нашому ринку носить ім’я Kia Rio, в той час як в інших країнах Rio – зовсім інша модель, останнє покоління якої було представлено на Паризькому автосалоні в кінці вересня.

Перш за все, седан Kia Rio отримав абсолютно новий екстер’єр. У моделі зміниться кожна деталь – від бамперів і решітки радіатора, до передньої і задньої оптики, а також кришки капота і дзеркал. В цілому автомобіль стане більше схожим на моделі Kia Сee’d і Cerato, що стоять вище в лінійці корейського виробника.

Чимало змін відбулося і в салоні Kia Rio. Тут з’явиться абсолютно нова передня панель з іншими повітроводами, блоком клімату і мультимедійною системою, спільний з європейським Rio трьохспицеве кермо, інші матеріали обробки і інші дрібниці..

Також відомо, що зі зміною поколінь у Kia Rio на 30 мм виросте колісна база. А ось по частині двигунів змін, швидше за все, чекати не доводиться. Модель і далі буде оснащуватися 1,4-літровим (107 к.с.) і 1,6-літровим (123 к.с.) агрегатами.

Офіційна презентація китайського седана Kia K2 запланована на листопад 2016 року.


Не пропустіть