Дебютував хетчбек Hyundai Solaris нового покоління

Корейський концерн представив в Піднебесній наступну генерацією «пятидверки» Verna. На нашому ринку ця модель Hyundai продається під назвою Solaris.

Хетчбек представили в рамках спеціального заходу, організованого на честь старту продажів нового покоління седана Verna/Solaris. Модель в 5-дверному кузові отримала додаткову приставку RV. Фото новинки були опубліковані китайським ресурсом Autohome.

Від «чотирьохдверки» хетч відрізняється дизайном решітки радіатора і заднім бампером. Задні ліхтарі у Hyundai Verna RV мають горизонтальну орієнтацію, тоді як у попередника вони дивилися вгору. Розміри моделі поки не повідомляються, а попереднє покоління мало в довжину 4 120 мм, в ширину посилання – 1 700 мм, а в висоту – 1 460 мм при розмірі колісної бази 2 570 мм.

Як і седан, хетчбек Hyundai Verna RV отримав 1,4-літровий 100-сильний і 1,6-літровий 123-сильний двигун. Трансмісії дві – 6-ступінчаста механічна і автоматична.

Нова генерація седана Hyundai Verna/Solaris вже надійшла в продаж на китайському ринку, а продажі хетчбека почнуться там в січні 2017 року. Чи буде продаватися хетчбек в нашій країні поки невідомо.


Не пропустіть