Офіційно представлений Seat Leon 2017 модельного року

Іспанська автовиробник Seat показав оновлене сімейство Leon, яка включає в себе два хетчбека – з трьома і п’ятьма дверима, а також універсал. Крім змін у зовнішності, оновлена модель також отримала нові мотори і автономну систему пересування в пробках.

Нову версію також можна буде відрізнити по збільшеній решітці радіатора, яка отримала хромовану окантовку. Зміні піддалася головна оптика, яка тепер є повністю світлодіодною. На бамперах з’явилися додаткові елементи. Крім того, новими стали і протитуманні фари, які також оснащені світлодіодами.

В інтер’єрі змін ще більше. Модель Leon отримала нову мультимедійну систему, екран якої був збільшений з 6,5 до 8 дюймів. Зникла більшість кнопок з передньої панелі. За доплату автомобіль можна буде обладнати системою автоматичного паркування та автопілотом, що допомагає при пересуванні в заторах.

Гамма двигунів включає в себе два нових агрегати. Базові версії Seat Leon будуть пропонуватися з 1,0-літровим двигуном TFSI з потужністю в 115 к.с. Він замінив попередній 1,2-літровий двигун. Модель також буде доступна і з 1,6-літровим «турбодизелем», що розвиває 115 к.с. З ними будуть комбінуватися механічна «шестиступкою», а також 6 і 7-діапазонні «роботи» DSG.

1280-e1477113337401

4509_s


Не пропустіть