Відомо, коли Volkswagen представить оновлений Golf

На початку листопада автоконцерн Volkswagen представить нове покоління Golf у Вольфсбурзі. У продажу оновлена ​​версія автомобіля-бестселера з’явиться в 2017 році в якості модельного ряду 2018 року, пише actualnews.org.

Volkswagen вирішив трохи освіжити Golf до виходу автомобіля MK8 Golf в 2019 році. Візуально хетчбек трохи відійшов від сьогоднішніх моделей Golf. Новинка отримала новий передній бампер, світлодіодну оптику і нову конструкцію колісних дисків.

Основні модернізації піддався інтер’єр автомобіля. Сьоме покоління Golf отримає панель приладів, як у Passat і нову інформаційно-розважальну систему «top-of-the-line». Діагональ сенсорного екрану складе 9,5 дюймів, а її особливість полягає в тому, що система легко реагує на жести.

Volkswagen Golf використовує платформу Golf GTE і буде оснащений трьома різними бензиновими турбодвигунами: літровий V3, 1,2-літровий V4 і 1,4-літровий V4. Автоконцерн спочатку хотів поставити дизельні мотори, але відмовився від цієї затії після скандалу. Проте, майбутня модель все ж стане доступна з дизельними двигунами. У Volkswagen Golf встановлять переглянуті турбомотор: 1,6-літровий V4 і 2-літровий V4.


Не пропустіть