Фотографії Honda UR-V потрапили в мережу

Компанія Honda готує до виходу на ринок новий кросовер UR-V. Напередодні в мережі з’явилися перші “живі” фото новинки.

Автомобіль, по суті, є клоном вже запущеної в масове виробництво Honda Avancier. Різниця між моделями лише зовнішня. Honda UR-V відрізняється власним оригінальним дизайном переднього і заднього бампера, решітки радіатора, протитуманних фар і задніх ліхтарів.

На китайському ринку ситуація, коли одна і та ж модель з незначними відмінностями продається під різними назвами, не рідкість. Так, компактні кросовери Honda XR-V і Honda Vezel, по суті є однією моделлю, виробляються різними заводами і відповідно продаються під різними назвами.

У компанії Honda два ключових партнера в Китаї: Dongfeng і GAC. Спільно з GAC японський автогігант буде випускати модель Avancier, а на виробничих потужностях Dongfeng буде запущена збірка UR-V.

Габарити Honda UR-V: довжина – 4 816 мм, ширина – 1 942 мм, висота – 1 669 мм. Колісна база – 2 820 мм. Автомобіль буде доступний тільки для китайського ринку. В якості силової установки виробник запропонує 2,0-літровий турбований двигун потужністю 272 к.с., який буде працювати з 9-ступінчастою автоматичною трансмісією. Привід – повний або передній.


Не пропустіть