Нове купе Mercedes-Benz E-Class представлять в Детройті

Компанія Mercedes-Benz готується до швидкого дебюту свого нового купе – E-Class. Автомобіль буде представлений на автосалоні в Детройті на початку наступного року. Приблизно через місяць після дебюту новинка з’явиться у продажу на світовому ринку.

Автомобіль буде представляти собою розкішне середньорозмірне купе, дизайн кузова якого буде нагадувати екстер’єр C-Class і S-Class.

Технічне оснащення цієї моделі також розсекречено. Купе отримає під капот моторну лінійку, запозичену у інших членів сімейства E-Class. Йдеться про 3-літровий бі-турбований двигуні V6 на 396 кінських сил з 520 Нм крутного моменту для версії E43, а також 4-літровий бі-турбо мотор V8 на 603 к.с. і 850 Нм пікового крутного моменту.

Що стосується 6-циліндрових рядних двигунів, то вони в 2017 році дебютують в рестайлінговому сімействі S-Class, так що чекати їх появи в новій «ешці» – не варто.

Дебют E-Class відбудеться на автосалоні в Лос-Анджелесі, а презентація купе версії цього седана запланована на автовиставку в Детройті.


Не пропустіть