Новий BMW X5 помічений під час тестів

Попереднє покоління автоконцерн випустив три роки тому. Керівництво BMW вирішило не зволікати і планують продемонструвати оновлений Х5.

Судячи по знімках фотошпигунів кросовер отримав власну конструкцію кузова. Х5 отримав нові бампера і зовсім іншу конструкцію багажника. Минулого разу новинку помітили з багажем на даху. Таке тестування є цілком звичайним. Так визначаються необхідні параметри ходової частини та розподілу ваги.

Нове покоління BMW Х5 побудують на платформі CLAR. Конструкція комплектуючих виготовлена зі сталі, алюмінію, вуглеволокна і магнію. Такий склад говорить про зниження ваги майбутнього Х5. Швидше за все, новинка стане легшою, ніж X5s з вагою 2030 кг.

У лінійці двигунів Х5 нового покоління планують ввести гібрид. Випуск кросовера з таким мотором планують відразу після стандартного BMW Х5. Джерела, близькі до автоконцерну, повідомляють, що в сімейство увійдуть чотирьох-, шести-і восьмициліндрові двигуни.

Виробництво новинки налагодять в місті Спартанбург, штат Південна Кароліна. Вихід на ринок BMW Х5 планується разом з його головним конкурентом – Mercedes GLE.


Не пропустіть