Volkswagen представить новий компактний позашляховик на базі Golf

Німецький автоконцерн Volkswagen навесні 2017 року на автовиставці в Женеві презентує новий компактний SUV, створений на основі VW Golf. Як повідомляють журналісти іноземного видання Autocar, автомобіль стане серійним втіленням T-Roc Concept.

Новий компактний позашляховик від компанії Volkswagen сконструюють на модульній платформі MQB. Крім того, розробники будуть черпати натхнення в моделях Golf і T-Roc Concept, прем’єра якого відбулася ще в 2014 році. На відміну від концепту серійна новинка стане не трьохдверною, а більш комфортною «пятидверка».

За попередньою інформацією, новий SUV отримає аналогічну Volkswagen Golf колісну базу в 2 640 мм. Відомо, що розміри новинки будуть такими ж, як у T-Roc Concept: довжина – 4 178 мм, ширина – 1 831 мм, висота – 1 501 мм. Кросовер оснастять бензиновими і дизельними моторами з віддачею від 113 до 241 кінських сил. Очікується, що незабаром новинка також отримає гібридну і електричну модифікації.

У базовій комплектації позашляховик буде пропонуватися з системою переднього приводу, однак опціонально автолюбителі зможуть замовити повнопривідну версію. У парі з двигуном працюватиме або механічна КПП, або автоматична трансмісія DSG.


Не пропустіть