Опублікували знімки прототипу серійного BMW X2

В об’єктиви фотошпигунів потрапив прототип кросовера BMW X2, який, ймовірно, є передсерійною версією автомобіля. В даний час крос-купе проходить дорожні випробування в Європі, в тому числі на гоночній трасі Нюрбургринг.

В інтернеті опубліковані перші знімки компактного кросовера BMW X2, який вивели на тестування в камуфляжній плівці. Автомобіль був розроблений на основі однойменного концепту, який дебютував у вересні нинішнього року на автосалоні в Парижі. Від шоу-кара передсерійний BMW X2 відрізняється оновленою оптикою, великими дзеркалами заднього виду, стандартними патрубками вихлопних труб і меншими колісними дисками, а також меншим нахилом даху.

Повідомляється, що модель сконструюють на передньопривідній архітектурі UKL, але опціонально буде доступна і версія з системою повного приводу. Під капотом новинки розташуються бензинові і дизельні турбодвигуни V3 і V4. Очікується, що виробник створить також «заряджену» і гібридну версії.

За попередніми даними, оновлений кросовер представлять у другій половині 2017 року. Нагадаємо, що на автошоу в Парижі дебютував концепт BMW X2.


Не пропустіть