KIA презентувала новий великий кросовер (Фото)

Кросовер KX7, який компанія Kia привезла на мотор-шоу в Гуанчжоу, своєю яскравою зовнішністю відразу привернув до себе увагу. Втім, назвати його абсолютно новою машиною навряд чи можливо. Швидше за все, корейці представили Kia Sorento, а точніше його 7-місну версію Prime тільки в особливому виконанні для внутрішнього ринку КНР.

В основі Kia KX7 лежить та ж платформа, що і в Sorento. За розмірами вони схожі. Правда, порівняти варіанти оснащення поки неможливо – у автовиробника тримають цю інформацію в секреті.

KX7 збиратимуть на заводі спільного підприємства Dongfeng Yueda Kia, розташованому в провінції Цзянсу. Повідомляється, що в продаж кросовер надійде вже цієї весни.

У силову лінійку моделі увійшли два бензинових двигуна – атмосферний (2,4 л, 188 к.с.) і з турбонаддувом (2,0 л., 240 к.с.). Трансмісія – коробка-автомат. Привід – передній або AWD.

До слова, сьогодні в Китаї продається Kia Sorento L. Двигуни і трансмісія у нього такі ж. Не виключено, що Kia KX7 – це, якийсь, глибокий рестайлінг Sorento. Остаточні висновки можна буде робити, коли автовиробник оприлюднить дані по оснащенню новинки і її вартості.

1479478854_2

kia-kx7


Не пропустіть