Landwind X7 більше не буде схожий на Range Rover Evoque (Фото)

Марка Landwind з Піднебесної несподівано зважилася на радикальний рестайлінг свого кросовера X7, пише auto.mail.ru.

У 2014 році китайська марка Landwind представила кросовер Х7, який виявився піратською копією Range Rover Evoque. Китайці, зрозуміло, факт крадіжки заперечували і спочатку навіть зуміли залагодити конфлікт полюбовно, пообіцявши не продавати Х7 на деяких ринках, зокрема, на бразильському.

Але пізніше англійці зважилися на судовий розгляд, і компанія Land Rover подала позовну заяву за фактом незаконного використання своєї інтелектуальної власності. Однак результат справи виявився несподіваним: китайське бюро з інтелектуальної власності анулювало права на дизайн обох автомобілів.

Тепер Landwind радикально оновить Х7: модернізований кросовер (на фото) отримає абсолютно інші оптику і кузовні панелі. На пам’ять від Range Rover Evoque «китайцеві» залишаться тільки силует та двоколірне забарвлення кузова. Причини такого поспішного рестайлінгу не називаються.

Як запевняє китайська преса, після рестайлінгу Landwind Х7 неминуче перестане користуватися колишньою популярністю, адже відмінні продажі моделі були обумовлені виключно схожістю на Evoque: більшість покупців встановлювали на свої Х7 решітки радіатора «під Range Rover» і клеїли відповідні шильдики.

%d0%b7%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d1%8f-5

%d0%b7%d0%b0%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b0%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d1%8f


Не пропустіть