BMW скоро готовий представити автомобіль нового класу

Німецький автоконцерн BMW анонсував появу автомобіля нового класу. Втім, на думку фахівців, новинкою він не є, так як вже був показаний в Шанхаї в 2007 році.

Тоді на китайському автосалоні BMW продемонстрував досить незвичайну концептуальну модель, що носить назву CS Concept. Ця новинка позиціонувалася як початок абсолютно нової серії іменитого бренду.

Всю лінійку нових автомобілів від BMW припускали назвати Gran Turismo. Але з причин, які до сих пір чітко не пояснені, вихід у світ нового авто не відбувся. Однак, окремі елементи показаного в Шанхаї CS Concept знайшли своє відображення в седанах компанії п’ятої і сьомої серії. Також багато ідей, закладених в його основу, застосували в Gran Coupe, які можуть застосовуватися до шостої серії.

В даний час, доля анонсованої майже десять років тому новинки може отримати новий поворот. Цьому свідчить те, що BMW подала в організацію, що займається питаннями інтелектуальної власності, нову заяву на патент.

Там вони зажадали патентування всіх можливих комбінацій за назвами автомобіля в діапазоні від M1 CS і до M8 CS. На думку фахівців авторинку, це означає не що інше, як відродження раніше розробленої версії. І, більш того, ймовірність запуску її в багаторічну серію.


Не пропустіть