Повідомили коли з’явиться нове покоління Mitsubishi Lancer

Компанія Mitsubishi почала розробку нового покоління моделі Lancer, яке обіцяє незабаром з’явитися на ринку

Нинішній Lancer (на фото) відверто немолодий: автомобіль десятого покоління випускається з 2007 року. Розробку нової машини японська компанія планувала почати 3 роки тому, взявши за основу платформу альянсу Renault-Nissan, але тоді сторони не змогли домовитися з приводу умов спільної співпраці.

Тепер альянс Renault-Nissan, який викупив 34% акцій Mitsubishi Motors, є найбільшим акціонером «трьох діамантів», а тому «Мітсубісі» може і повинна використовувати франко-японську платформу CMF для побудови нового «Лансера». Як повідомляє Autoevolution відповідні роботи вже почалися.

За інформацією, отриманою виданням, новинка може з’явитися зовсім скоро – протягом найближчих двох років. Однак, з огляду на те, що прототипи Lancer XI були помічені під час тестів, це означає лише одне – таких поки просто не існує.

Нагадаємо, що деякий час тому представники Mitsubishi Motors заявляли, що компанія повністю зосередиться на позашляховиках і кросоверах, проте за «Лансером» стоїть дуже великий загін шанувальників, а тому японці вирішили не завершувати історію популярної моделі.


Не пропустіть