Опублікували рендерне зображення кросовера Audi Q3 2018

Тільки на початку жовтня Audi Q3 отримав другий фейсліфтінг, але ще в травні помічений прототип абсолютно нової моделі. На жаль, сильний камуфляж не дозволив розглянути дизайн автомобіля, але це не завадило дизайнерам представити зовнішній вигляд майбутньої новинки. Рендер заснований на новому Q5, представленому в Парижі.

З огляду на, що у Audi з’явився Q2, новий Q3 виросте в розмірах, щоб дистанціюватися від меншого родича, хоча навряд чи стане ширшим поточної моделі. Незважаючи на збільшені габарити, перехід на платформу MQB дозволить машині скинути вагу.

Ця ж архітектура подарує кросоверу асортимент 3- і 4-циліндрових турбомоторів. Залежно від вибору силового агрегату, новинка отримає 6-ступінчасту “механіку” або КПП з подвійним зчепленням S tronic. Ймовірно, з’явиться більш економічний гібридний варіант і новий топовий RS Q3. Дебют наступного покоління Audi Q3 може відбутися у другій половині наступного року, наприклад, на автошоу у Франкфурті у вересні або ж в кінці року, або навіть на початку 2018.

28865-opublikovan-render-audi-q3-2018


Не пропустіть