У Мережу потрапили фото нового кросовера Chery

Фотошпигуни виклали в мережі інтернету фотографії нового кросовера Chery, який виробники планують представити публіці в 2017 році. Як відзначають експерти, в основі дизайну нового автомобіля лежить концепт-кар Chery Concept Beta.

Прототипом новинки є концептуальна модель Chery Concept Beta, яку китайські розробники представили в 2014 році. Зокрема, на шпигунських знімках експерти розглянули, що оптика і решітка радіатора нового автомобіля виглядають трохи інакше, ніж у концептуальної моделі.

На питання про моторну гаму нового китайського кросовера відповіді поки немає, так як керівництво компанії Chery дані про характеристики силової установки не розголошують. При цьому представлений раніше шоу-кар між осями мав відстань 2,5 тисячі міліметрів, а його довжина складала 4,2 тисячі міліметрів.

За припущенням експертів, автомобіль, в основі якого лежить концепт-кар Chery Concept Beta, у дилерів з’явиться в другій половині 2017 року. Можливо, кросовер буде реалізовуватися і на ринках в інших країнах.


Не пропустіть