Представлений брутальний позашляховик з Латвії

Ризька фірма Dartz розсекретила зовнішній вигляд свого наддорогого суперпозашляховика Dartz Prombron Black Alligator, пише auto.mail.ru.

У жовтні Dartz показала кермо від цього автомобіля, який вразив обробкою діамантами і кнопками з чистого золота. А тепер рижани представили і сам автомобіль. Dartz Prombron Black Alligator є подальшим розвитком проекту Black Shark, від якого відрізняється укороченою колісною базою. Обидва автомобілі побудовані на агрегатній базі Mercedes-AMG GLS 63, але при цьому отримали повністю оригінальний кузов з вуглепластика і кевлара.

Рижани також пропонують броньовану модифікацію свого позашляховика, кузовні панелі якого виготовлені з титану і кевлару. Також опціонально є система Anti-Paparazzi Pack, яка покликана відганяти непроханих гостей від автомобіля за допомогою сирен і лазерів. Клієнт також зможе персоналізувати свій автомобіль, вибравши обробку салону. На вибір пропонується шкіра кількох сортів, причому буде доступна така екзотика, як шкіра пітона, ската, алігатора і страуса.

Автомобіль отримав доопрацьовану підвіску, гальмівну систему, рульове управління і КПП. Під капотом позашляховика розташовується 5,5-літрова бі-турбо «вісімка», потужність якої буде варіюватися в межах 760-1600 к.с. Що автоматично робить Dartz Prombron Black Alligator найпотужнішим позашляховиком в світі. А також найдорожчим, тому що машина буде мати цінник з шістьма нулями. Точну ціну назвати неможливо, тому що кожен екземпляр буде збиратися під конкретного замовника.


Не пропустіть