Новий семимісний кросовер Dacia Duster (Фото)

Незважаючи на те, що Dacia Duster має новий дизайн, компанія вирішила використовувати додаткові можливості технологій, і випустити позашляховик з автоматичною коробкою передач з подвійним зчепленням, щоб залишатися конкурентоспроможним в своєму сегменті.

Нова модель кроссовера Dacia Duster знаходиться в роботі, хоча, як повідомляють деякі видання, що він повинен з’явитися в наступному 2017 році, в деякі регіони країн, включаючи Європу, причому вони будуть отримувати його як Dacia, зі значками Рено.

В інформації повідомляється, що планується поставляти на світові ринки абсолютно нову модель, семи місний кросовер Dacia Duster. Ця модель другого покоління, буде розміщуватися на новій, передовий платформі CMF (Common Module Family), яка вже знаходиться під кількома автомобілями Nissan і Renault, включаючи Kadjar. У цьому випадку він може отримати довшу версію, маючи можливість додавання двох додаткових місць.

Детальна інформація про лінійку двигунів поки відсутня, але в Бразилії, Renault буде встановлювати, ті ж, 1,6-літровий і 2,0-літровий двигуни, в той час як для європейського ринку, компанія Dacia може замінити 1,5-літровий DCI, на більш ефективний 1,6-літровим дизельний двигун. Новий семи місний кросовер Dacia Duster планують поставляти на світові ринки в новому 2017 році.


Не пропустіть