В Японії представлено нове покоління хетчбека Suzuki Swift (Фото)

Кілька днів тому в Мережі була опублікована відсканована брошура нового покоління хетчбека Suzuki Swift, а сьогодні автовиробник провів презентацію автомобіля в Японії.

Також в компанії назвали ціни на новий Suzuki Swift і дату прем’єри європейської версії моделі. Так, Swift нового покоління для Європи буде презентовано навесні наступного року. Нова генерація отримала менші габарити, ніж у попередника. Так, довжина Хетбчек становить 3840 мм, а висота – 1500 мм, що виявилося менше на 10 мм. Ширина автомобіля залишилася колишньою, а ось колісна база була збільшена на 20 мм до 2450 мм.

Варто відзначити, що в Японії дебютував тільки п’ятидверний варіант, тоді як тридверну модифікацію випускати не будуть. В екстер’єрі моделі з’явилася світлодіодна оптика, а моторна гамма представлена ​​двома двигунами. 1,0-літровий турбований двигун видає 102 кінських сили потужності, а 1,2-літровий 91 кінську силу.

Останній працює в парі з пятишвидкісною механікою або варіатором, а більш потужний двигун доступний з шестишвидкісним автоматом. Система приводу на передню вісь і на всі колеса. Крім цього. хетчбек буде пропонуватися і з гібридною установкою, в складі якої буде 1,2-літровий ДВЗ і 3-сильний електромотор, який використовується в якості стартер-генератора.

Замовлення на автомобіль японські дилери вже приймають, а перші партії нового покоління Swift надійдуть 4 січня.


Не пропустіть