Кросовер від Volvo і Geely помітили під час тестів (Фото)

У Мережі з’явилася інформація про те, що новоспечена автомобільна компанія Lynk & Сo готується представити публіці новий кросовер. Дата офіційного показу поки не називається, але в інтернеті були опубліковані фотографії із зображенням паркетника. Поки нічого невідомо про офіційну назву транспортного засобу, проте, на виробництві він проходить під індексом 01.

Зазначений автомобіль створений на новій платформі, яка була розроблена інженерами компаній Volvo і Geely. Слід зазначити, що дизайн 01 вийшов досить сучасним і модним. Приємно радують і розміри кросовера, які дозволять майбутнім власникам вмістити в машину безліч особистих речей і при цьому не відчувати себе обмеженими.

Точної інформації щодо технічних характеристик не повідомляється, але передбачається, що під капотом встановлять лінійку бензинових силових агрегатів з об’ємом 1,5 і 2 літри. Не виключено, що кросовер запропонують з системою переднього і повного приводу. Від цього буде залежати і вартість. В першу чергу автомобіль з’явиться на ринку Китаю, а вже трохи пізніше буде розглядатися питання про запуск продажів в Європі.


Не пропустіть