Infiniti продемонструвала новий QX50 (Фото)

За кілька днів до початку автосалону в Детройті Infiniti представила перші фотографії концепту QX50

Продемонструвавши QX Sport Inspiration на Пекінському автосалоні 2016 року, ми показали майбутнє лінійки Infiniti QX. Новий концепт QX50 уособлює собою напрямок для розвитку Infiniti в самому динамічному сегменті автомобільного ринку.
Роланд Крюгер
президент Infiniti

Головна «фішка» QX50 – це система автономного управління. При цьому японці підкреслюють – вона не замінить водія. Це буде швидше «другий пілот», який лише допомагає людині. Але не замінює його. «Система делегує самі рутинні і неприємні завдання автомобілю, включаючи рух у щільному потоці з зупинками на шосе або збереження дистанції від оточуючих автомобілів», – заявили в Infiniti.

Ще однією особливістю QX50 стане двигун VC-Turbo з перемінним коефіцієнтом стиснення: останній показник може змінюватися від 8:1 при активному розгоні до 14:1 при русі в економічному режимі.

За словами інженерів, потужність 2-літрового двигуна VC-Turbo складе 268 к.с., а максимальний обертовий момент – 390 Н∙м. Що можна порівняти зі звичними 6-циліндровими агрегатами, але при цьому новий мотор буде аж на 27% економічніший V6 аналогічної потужності.


Не пропустіть