Анонсована прем’єра родстера Pagani Huayra Roadster

Італійський виробник гіперкарів з вуглеволокна Pagani Automobili SpA офіційно анонсував світову прем’єру довгоочікуваного родстера Pagani Huayra Roadster і опублікував інтригуюче зображення новинки. Відкрита версія моделі Huayra дебютує на Женевському автосалоні 2017 року.

Нагадаємо, новий суперкар Pagani Huayra, який змінив модель Zonda, був вперше представлений в 2012 році. Але до сих пір у цього автомобіля немає відкритої версії. У мережі неодноразово з’являлися чутки про те, що компанія розробить родстер Huayra Roadster. Тепер же ця інформація отримала офіційне підтвердження – інтригуючі зображення автомобіля були опубліковані виробником в соціальних мережах.

Імовірно, відмінністю родстера Pagani Huayra Roadster від однойменного купе стане відсутність даху. Також машина може отримати трохи змінений аеродинамічний обвіс. Який саме тип знімного даху отримає новинка, поки невідомо. Що стосується технічного оснащення. Найімовірніше, родстер буде оснащений 6,0-літровим двигуном V12, який здатний генерувати близько 750 кінських сил.

Детальну інформацію про новинку в компанії обіцяли розкрити ближче до світової прем’єри, яка, повторимося, відбудеться в рамках Женевського автосалону 2017 року.


Не пропустіть