Audi A1 2019 вперше помічений на тестах

Помічений у Скандинавії прототип нового покоління Audi A1 приховує під камуфляжем еволюційний дизайн, пише automotoclub.info

Схоже, виробник не має наміру привносити в дизайн новинки будь-яких різких змін, в порівнянні з попередником. Тим не менш, незважаючи на маскування, деякі зміни вже помітні.

Бічні дзеркала розмістилися вище і відразу позаду передніх стійок, задні вікна стали більш незграбними, і здається, що третє бічне вікно зникло, хоча воно може ховатися під камуфляжною плівкою. Задні ліхтарі стали трохи ширше, як і решітка радіатора. Галогенні фари на випробувальному транспортному засобі, швидше за все, на серійної моделі замінять повністю світлодіодні.

Вважається, що Audi збирається прибрати 3-дверний варіант і пропонувати новий A1 виключно в більш практичною 5-дверної версії Sportback, та й взагалі зробити субкомпакт більш преміальним. Тому в салоні очікуються більш значні зміни, включаючи обробку «софт-тач» пластиком, опціональну цифрову приладову панель.

В основу новинки ляже найбільш коротка версія платформи MQB. Автомобіль отримає асортимент 3 – і 4-циліндрових бензинових і дизельних турбодвигунів, базовий з яких буде робочим об’ємом 1,0 літра. Топовий варіант представить модель S1 і є невелика надія побачити RS1. Ходять чутки і про можливу появу підключається гібрида. Прем’єра Audi A1 2019 модельного року очікується зустріти в 2018 році.


Не пропустіть