Кросовер SEAT Arona проходить зимові тести (Фото)

Повідомляється, що модель кроссовера SEAT Arona проходить зимове тестування і перевірку функціонування встановлених систем. Фотошпигуни зуміли відобразити новинку під час проходження організованих випробувань, пише actualnews.org.

Раніше керівники компанії заявили, що компактний кросовер моделі SEAT Arona буде представлений автолюбителям під час Женевського автосалону, який відбудеться в березні 2017 року, а зараз розробники вирішили провести зимове тестування новинки. Нагадаємо, що компанія належить Volkswagen Group і поступово зміцнюється на авторинках. Відзначається, що автомобіль побудований на основі субкомпакта Ibiza нового покоління.

Представники корпорації заявили, що зможуть представити автолюбителям новий компактний кросовер SEAT Arona, паркетник якого анонсують лише у вересні 2017 року у Франкфурті. Для продажу транспорт стане доступним в кінці 2017 року. Фахівці стверджують, що під час зимового тестування авто було сильно замасковано, однак передбачається, що розробники вирішили взяти дизайн моделі Ibiza. Також експерти припускають, що під капотом SEAT Arona встановлять 3- і 4-циліндрові турбовані двигуни.


Не пропустіть