Опублікований фінальний відеотізер найшвидшої моделі KIA

Компанія KIA Motors опублікувала четвертий за рахунком і фінальний відеотізер своєї найшвидшої моделі, яка, за неофіційною інформацією, буде називатися KIA GT. Світова прем’єра новинки відбудеться через лічені дні, в рамках Міжнародного автосалону NAIAS-2017 Детройті, пише uincar.ru.

Як неодноразово повідомлялося раніше, нова модель KIA GT побудована за мотивами однойменного концепту, прем’єра якого відбулася ще в 2011 році на автосалоні у Франкфурті. Новинка отримала кузов фастбек. Судячи з офіційного відеоролику, автомобіль буде представлений як KIA GT 2018 модельного року.

Фінальний відеоролик дає можливість стверджувати, що нова серійна модель KIA GT отримала повністю світлодіодну оптику, сітчасту решітку радіатора, багато чорних глянсових акцентів, хромовані патрубки вихлопної системи і стильний інтер’єр, в якому присутні сенсорні панелі.

Найімовірніше, на представленому відео показана максимально укомплектована модель KIA GT 2018 модельного року. Зараз передбачається, що автомобіль буде оснащуватися турбованим двигуном, хоча про його потужності нічого не повідомляється. Можливо, під капотом новинки розташується 3,3-літровий агрегат V6 від седана Genesis G90, на якому він видає 365 кінських сил і понад 500 Нм крутного моменту.

На представленому відео можна побачити, що серійна модель KIA GT отримає автоматичну трансмісію. Раніше представники корейського бренду повідомляли, що новий автомобіль зможе прискорюватися з 0 до 100 км/год за 5,1 секунди, а його максимальна швидкість складе 244 км/год. таким чином, в Детройті дебютує найшвидша модель компанії KIA в історії. Як би там не було, всі подробиці про новинку ми дізнаємося під час презентації.


Не пропустіть