BMW повідомила про скорочення сімейства 3 Series нового покоління

Німецький концерн повідомив, що планує скоротити випуск автомобілів 3 Series Gran Turismo, а замість нього випустити більш практичний 4 Series Gran Coupe. Як повідомили в компанії, вони свідомо пішли на такий крок, оскільки вважають за краще випускати той автомобіль, який буде більш привабливий для покупця, пише uincar.ru.

І хоча автомобілі BMW 3 Series GT більш збалансовані та мають спортивну легко впізнавану зовнішність, вже давно стала візитною карткою компанії, перевагу віддали саме 4 Series Gran Coupe, оскільки він має більш сучасний дизайн і практичність в чотиридверному корпусі, на противагу дводверному автомобілю.

Однак баварська компанія не збирається зовсім відмовлятися від випуску «трійки», за чутками вже в 2018 році з’явиться оновлена ​​свіжіша модель, яка буде мати вже зовсім новий і більш цікавий дизайн. У плані змін, нова генерація змінить крім екстер’єру ще й колісну базу, яка стане довшим на 7 сантиметрів. І в тому ж 2018 році, на світ з’явиться новий кросовер компанії 7 Series, поповнивши модельну лінійку компанії.


Не пропустіть