Mitsubishi покаже конкурента Nissan Qashqai в 2017 році

Новий кросовер, прем’єра якого очікується в березні, займе місце в модельному ряду між ASX і Outlander

Компактний сімейний кросовер марки Mitsubishi з’явиться в 2017 р і вийде в сегмент, який фактично відкрив Nissan Qashqai. Нова модель буде трохи більшими і просторішим за кросовер ASX, але меншим за Outlander. Дебют моделі плануэться навесні на автосалоні в Женеві. Японська компанія мітить в найдинамічніший у Європі сегмент, щоб поправити справи на ринку Старого Світу. Великий Outlander попитом в Європі не користується, а нинішній ASX занадто малий і вже застарів.

За попередніми даними, серійна модель збереже купеподібний стиль концепту Mitsubishi XR-PHEV 2013 року і його виразну зовнішність. Над зовнішністю моделі буде працювати дизайнер Цунехіро Кунімоті, який трудився в компанії Nissan і брав участь в розробці кросовера Juke. Довжина концепту становить 4,49 м, ширина – 1,89 м, висота – 1,62 метра. Велика решітка радіатора стане ключовим елементом всіх кросоверів марки в майбутньому.

Концепт XR-PHEV має привід тільки на передні колеса і гібридний силовий агрегат сумарною віддачею 160 кінських сил. Серійна модель отримає і повний привід, проте заради здешевлення конструкції буде продаватися тільки з традиційними двигунами. Зате в гамі агрегатів з’явиться новий компактний турбомотор, а також дизелі, знайомі за нинішнім ASX. У наборі коробок передач – механічна, варіатор і 8-ступінчастий “автомат”, який дістанеться повнопривідним варіантам.


Не пропустіть