Chevrolet представила новий великий позашляховик (Фото)

У Детройті дебютував Chevrolet Traverse другого покоління, пише auto.mail.ru.

Traverse, побудований на платформі С1ХХ, тепер представляє собою повноцінний кросовер, тоді як раніше дітище марки Chevrolet більше нагадувало мінівен. Втім, з огляду на те, що сегмент мінівенів стискається і в Америці (на сімейні машини довелося близько 3% ринку), новий формат виглядає більш логічним.

Зі зміною поколінь модель зберегла колишні габарити (довжина – 5189 мм), але колісна база виросла на 50 мм (до 3071 мм), так що новинка повинна стати одним з найбільш просторих кросоверів – це видно навіть по фотографіях. Особливо пощастило пасажирам другого (з трьох) ряду сидінь: замість тримісного дивана відтепер можна замовити пару роздільних крісел.

Базовим мотором стане 309-сильна 3,6-літрова атмосферна «шістка» (351 Н ∙ м), але також анонсована «спортивна» версія RS – з дволітровою «турбочетвіркою», яка розвиває меншу потужність (258 к.с.), але більший крутний момент (400 Н ∙ м). Коробка передач для обох версій – 9-діапазонний автомат.

Традиційно для США початкові версії кросовера будуть оснащуватися переднім приводом, а трансмісія 4х4, побудована на основі багатодискової муфти, доступна за доплату. А ще можна буде замовити «позашляхове» виконання … з двома муфтами, де друга займається блокуванням заднього диференціала.

На американському ринку продажі стартують цієї осені.


Не пропустіть