Відомо ім’я нового кросовера Kia

Ім’я Stonic корейці закріпили за собою вже давно. Тепер прийшов час його використовувати

Kia дуже потужно почала 2017 рік, представивши світу свою, але ще не єдину новинку від корейців в році, що наступив. За даними Kia-World, вже через кілька місяців буде представлений новий кросовер В-класу, який, швидше за все, отримає ім’я Stonic. І технічно це буде рідний брат поки ще безіменного повноприводника Hyundai.

Для Kia висновок повнопривідної малолітражки не стане революцією. Уже кілька років на багатьох ринках успішно продається Kia KX3. Так що новий Stonic стане всього лише розширенням присутності в класі.

На австралійському ринку вже оголошено, що виробництво маленького Kia почнеться в середині 2017 року. Що машина стане прямим конкурентом на ринку Mazda CX-3 і що в основу нової моделі ляже концепт Provo, який Kia показала ще в 2013 році.

Погодьтеся, Provo і сьогодні виглядає дуже свіжо. І якщо він дійсно послужить прототипом нового Kia, нас чекає ще один цікавий автомобіль. Але корейці стверджують, що Hyundai буде виглядати ще яскравіше.

Причому, саме кросовер Hyundai буде презентовано першим, як глобальна модель для ринків усього світу. А поява в продажу Stonic очікується тільки до кінця року, і він точно потрапить до Європи.


Не пропустіть