Опубліковані перші знімки найдорожчого позашляховика від Bugatti

У всьому світі спостерігається тенденція підвищеного попиту на автомобілі SUV-сегмента. Концерн Bugatti вирішив не відставати від бажань покупців, маючи намір створити найдорожчий і продуктивний позашляховик. Напередодні перші знімки прототипу були опубліковані в інтернеті.

Деякі провідні автовиробники починають випускати кросовери і позашляховики, якщо раніше не робили цього. Це обумовлено тим, що SUV-сегмент користується високим попитом, а кількість продажів таких моделей досягло рекордного максимуму. Bugatti у 2022 році планує випустити свій перший позашляховик. Щоб стати кращою моделлю в усьому світі, компанія запросила провідних інженерів з усього світу. За словами експертів, це буде найдорожча і розкішна модель від Bugatti.

Німецькі дизайнери напередодні опублікували перші знімки такого прототипу. За версією фахівців, новинка отримає силовий агрегат від Bugatti Chiron, максимальна швидкість якого складає 340 кілометрів на годину. До «сотні» він здатний розігнатися за 3 секунди. За попередніми даними, вартість новинки складе близько мільйона євро. Офіційних коментарів від розробників з даного приводу не надходило.


Не пропустіть