Перші подробиці про новий кросовер DS 7 Crossback

У березні поточного року преміальний бренд компанії Citroen – DS – планує представити свій перший позашляховик. Зараз же в мережі з’явилася перша неофіційна інформація про новий SUV, який отримає назву DS 7 Crossback.

Як повідомляє французький журнал L’Automobile Magazine, серійний позашляховик DS 7 Crossback отримає наступні габарити: довжина – 4,6 метра, ширина – 1,9 метра. Розмір колісної бази новинки складе 2,79 метра. Аналогічну колісну базу має модель Citroen C4 Picasso. Передбачається, що в салоні автомобіля з комфортом зможуть розміститися п’ять дорослих пасажирів.

За інформацією видання, серійний крос DS 7 Crossback отримає безліч дизайнерських рішень від концепції Citroen DS Wild Rubis Concept (на фото), прем’єра якого відбулася ще в 2013 році. У моторну гамму новинки увійдуть силові агрегати, знайомі по моделі Peugeot 3008 нового покоління. Крім цього, автомобіль може отримати гібридну установку концерну PSA Group, до складу якої увійде бензиновий ДВЗ і електромотор. Сумарна потужність – 300 кінських сил.

Також видання зазначає, що після прем’єри нового моделі DS 7 Crosstrack преміальний бренд Citroen планує вивести на ринок ще один крос, який зможе поборотися за покупця з MINI Countryman.


Не пропустіть