Honda опублікувала фото свого нового кросовера WR-V

Автоконцерн Honda розсекретив свою нову модель. Нею став кросовер WR-V, основним споживачем якого, як вважають в компанії, стане молодіжна аудиторія, пише vistanews.ru.

Фахівці авторинку вже відзначили, новинка має досить «грайливий» дизайн і ефектний салон. Перші автомобілі Honda WR-V вже випущені на заводі компанії, розташованому в Бразилії. Їх масовий вихід на ринок намічений на березень 2017 року.

Прототип цієї моделі вже був показаний на автосалоні в Сан-Паулу. Новий кросовер від Honda має в основі своєї платформи, ту, що раніше вже використовувалася на компактвен Jazz.

Honda WR-V, за бажанням покупця, може бути оснащена двигунами на 115 або 116 сил. При цьому один з них буде в якості палива використовувати етанол. Передбачена лише передньопривідна версія позашляховика.

Сам автомобіль буде відноситься до категорії бюджетних, що видно навіть за якістю матеріалів з яких він виготовлений. Але, як вважають фахівці, це з лишком компенсується його ефектним дизайном. Крім того, машина оснащена 16-дюймовими литими дисками, світлодіодними фарами, а мультимедіа, встановлена ​​в салоні, отримала сенсорний дисплей.


Не пропустіть