Довгоочікуваний Skoda Kodiaq: Скільки коштуватиме в Україні?

Офіційний дистриб’ютор автомобілів Skoda в нашій країні компанія «Єврокар» оприлюднила українські комплектації і ціни нового кросовера Skoda Kodiaq. На нашому ринку кросовер буде спочатку представлений в двох комплектаціях, з чотирма доступними двигунами і трьома коробками передач. Крім того, в Україні новий Skoda Kodiaq можна буде купити, як в передньопривідному, так і в повнопривідному виконанні, пише auto.ria.com.

Початковим бензиновим двигуном для Skoda Kodiaq в Україні став 1,4-літровий TSI, що розвиває 150 кінських сил. До слова, тільки з цим мотором кросовер буде пропонуватися з приводом на передню вісь. Найпотужнішим бензиновим двигуном в лінійці стала дволітрова «турбочетвірка» з віддачею в 180 кінських сил. Цей мотор буде пропонуватися тільки з семиступінчастим роботом і повнопривідною трансмісією.

Лінійка дизельних двигунів нового Skoda Kodiaq складається з дволітрових турбодизелів, в залежності від налаштувань розвиваючих 150 або 190 кінських сил. Автомобілі з більш слабким дизельним мотором в якості базової коробки передач отримали шестиступінчасту “механіку”. За доплату на них можна буде встановити 7-діапазонний «робот» DSG.

Як і очікувалося, стартова ціна Skoda Kodiaq в Україні впритул наблизилася до флагману Skoda Superb. За 753 744 гривень в автосалоні вам запропонують передньопривідну версію кросовера в комплектації Ambition з 1,4-літровим бензиновим двигуном і шестиступінчастим роботом DSG. Найбільше в українських дилерських центрах попросять за повнопривідний Kodiaq у виконанні Style + Пакет, зі 190-сильним турбодизелем, 7-ступінчастим DSG і фіксованим пакетом додаткового устаткування, який обійдеться покупцеві в 1 052 527 гривень.


Не пропустіть