Оновлений Skoda Citigo дебютує в Женеві (Фото)

У компанії Skoda провели рестайлінг і модернізацію найменшого представника сімейства марки Skoda Citigo, пише autocentre.ua.

Міський хетчбек Skoda Citigo обзавівся новою світлотехнікою, рельєфним капотом, оновленою решіткою радіатора у стилі «старших» побратимів, а також нові бампери. В результаті автомобіль на 34 мм підріс у довжину (3597 мм). У палітрі кольорів з’явився яскраво зелений Green Kiwi, а також нові 15-дюймові легкосплавні диски.

У рух малюка приводять трициліндрові 1-літрові мотори потужністю 60 або 75 кінських сил. Для особливо ощадливих клієнтів пропонують версії на природному газі G-TEC CNG 1.0 (68 к. с.). Як і раніше, модель можна придбати в 3-х або 5-дверному виконанні.

У салоні з’явилося інше кермо і оновлена приладова панель, а замість кондиціонера тепер доступний клімат-контроль. Розважальна система Blues and Swing і додаток Move & Fun обіцяють нові можливості комунікації, а під переднім пасажирським сидінням розмістили парасолька. Оновлений Citigo покажуть на автошоу в Женеві на початку березня.


Не пропустіть